

Tema koja već dugo zaokuplja veliku pažnju, a tako se malo o njoj piše!
Istaknuti sugovornici rado su podijelili svoja mišljenja, bogata iskustva te savjetima ukazali na važnost servisa – prvenstveno u restoranima, ali primjenjivo na cijelu ugostiteljsku scenu.
Pročitajte što o edukaciji osoblja, nezaboravnom servisu, pristupu i delikatnim elementima servisa misle Giuseppe Palmieri iz kultne Osterie Francescane, Antonio Begonja – dugogodišnji GM Per Se-a, Marta Cotarella iz Intrecci akademije – projekta usredotočenog isključivo na servis, Daniela Kramarić – naša najbolja sommelierka, maître d’ i vlasnica Plavog Podruma te Branimir Vukšić – sommelier našeg Pelegrinija.
Cijeli članak čitajte na:
http://pelegrini.hr/wp-content/uploads/2018/06/servis_pelegrini_jutarnji-1.pdf
http://pelegrini.hr/wp-content/uploads/2018/06/servis_pelegrini_jutarnji-2.pdf
Leave a Reply